Aici poate fi textul referitor la autor
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi a ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

VICTORIE

ÎNCET DAR SIGUR
Sindicatul Formatorilor Auto din Judeţul Arad a reuşit în urma unor grele dispute să demonstreze în instanţă aberaţiile prezente în legislaţia cu privire la autorizarea şi funcţionarea şcolilor de şoferi solicitând în principal anularea în tot a Ordinului M.T.I. nr. 1019/02.10.2009 iar în subsidiar anularea în parte a prevederilor contrare legislaţiei in vigoare.
Prin actiunea înregistrată pe rolul Curtii de Apel Timisoara s-a reuşit anularea partială a art. 6 alin. 4 lit. a) din Anexa nr. 2 (Normele privind autorizarea şcolilor de conducatori auto) la Ordinul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii nr. 1019 din 2 octombrie 2009 pentru aprobarea Metodologiei privind atestarea instructorilor de pregătire practică şi a profesorilor de legislaţie rutieră, a Normelor privind autorizarea şcolilor de conducatori auto, a Metodologiei privind autorizarea instructorilor de pregătire practică, a Programei de şcolarizare şi a Metodologiei de organizare şi desfasurare a cursurilor de pregătire teoretică şi practică în vederea obţinerii permisului de conducere, respectiv anulează expresia ,,cu norma intreaga" din propozitia ,,are angajati, cu contract de munca pe o perioada nedeterminata, cu norma intreaga, minim 2 instructori auto, si un profesor de legislatie rutiera atestat".
Personal ni se pare a fi o victorie răsunătoare într-o vreme a aberaţiilor şi a imposturii autorităţilor.
IFTIMIE NICOLAE FLORIN

Name
Or visit this link or this one