Aici poate fi textul referitor la autor
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi a ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

Pagina de start

Bine aţi venit pe siteul oficial al ASOCIATIEI SCOLILOR DE SOFERI SI FORMATORILOR AUTO

ASOCIATIA SCOLILOR DE SOFERI SI FORMATORILOR AUTO-GALATI-este o asociatie cu personalitate juridica constituita in vederea apararii membrilor sai in fata autoritatilor spre a fi reprezentati la nivel local,regional si central in vederea promulgarii unor legi favorabile in spiritul promovarii unei reforme bazata pe calitate si competitivitate corecta intre scolile de soferi dorind sa inlaturam oportunismul si impostura si pirateria.

Avem o experienta vasta in domeniul luptei cu autoritatile.

INVITAM TOATE SCOLILE DE SOFERI SA FACEM FRONT COMUN IN VEDEREA REALIZARII ACESTOR DEZIDERATE

NU CONTEAZA ZONA SAU REGIUNEA IN CARE LUCRATI

VA RUGAM SA NE CONTACTATI DACA SUNTETI INTERESATI DE BUNUL MERS AL ACTIVITATII NOASTRE,DACA VA PASA INTR-UN FEL SAU ALTUL DE CORECTITUDINEA CU CARE AUTORITATILE NE CONTROLEAZA ACTIVITATEA SI DE CE NU DE CORECTITUDINEA DE CARE DAM CHIAR NOI DOVADA.

DORIM PRIN RELATIA CE O VOM REALIZA INTRE NOI SA CENTRALIZAM PROPUNERILE DIN TERITORIU SI LA LE PASAM AUTORITATILOR SUB FORMA UNOR PACHETE PERTINENTE PLINE DE CONTINUT SI SUBSTANTA.

RELATII :

mail     asociatiascolilordesoferi@yahoo.com

scoala_pilot@yahoo.com

id messenger      SCOALA_PILOT

tel.     07.44.99.66.85

IFTIMIE NICOLAE FLORIN

suntem deschisi si la propuneri si la critici

Name
Or visit this link or this one